Anvend Corporate Identity

Opret dokumenter ved hjælp af dit eget firmabranding

Tilpas standardlayoutskabelonerne

Lad kunder genkende din virksomhed, så snart de ser dit forslag , din faktura , ... Tilpas vores standardlayoutskabeloner, så de matcher din virksomheds branding. Upload dit logo, påfør de ønskede farver, skift mellemrum eller vælg en anden skrifttype, ... Med onFakt genererer du en professionel faktura på ingen tid.
Tilpas standardlayoutskabelonerne
Avancerede redigeringsmuligheder

Avancerede redigeringsmuligheder

Har du brug for mere avancerede justeringer af layoutet? Få adgang til den interne kode for layoutskabelonerne og tilpas næsten alt. Vær opmærksom på, at du har brug for kendskab til HTML & CSS programmeringssprogene, men du kan også hyre en ekspert til at lave de ønskede ændringer for dig.

Bestem, hvad der skal vises

Foretrækker du ikke at vise priser på dine følgesedler ? Det er muligt. onFakt lader dig bestemme, hvilke oplysninger du må eller ikke må vise på dine dokumenter: kundenummer, pris pr. enhed, mængder, ...
Bestem, hvad der skal vises

Klar til at arbejde mere effektivt ?!

Opret din konto nu, registrer de obligatoriske oplysninger, du vil se, på dine fakturaer, og opret din første faktura om få minutter! De første 14 dage er gratis og uforpligtende, så du lærer onFakts stærke, fulde funktionalitet at kende!

Start din gratis prøveperiode!
server room