Gratis for revisorer!

ONFAKT FAKTURERINGSSOFTWARE TIL REVISORER

Samarbejd online med dine kunder, og få deres dokumenter let til din regnskabspakke

onFakt for revisorer

Arbejd bedre med dine kunder

Gratis for revisorer

OnFakt er gratis for revisorer. Du linker kundefiler til din konto og kan således nemt samarbejde og udveksle information med dem.

Link til din regnskabspakke

onFakt er stærkt engageret i den teknologiske udvikling af og til e-fakturering. For eksempel tilbyder vi forskellige metoder til at linke onFakt til din egen regnskabspakke.

Nyttigt og sikkert værktøj til dine kunder

onFakt hjælper dine kunder med at spare meget tid og undgå administrative fejl, f.eks. ved at undgå dobbeltregistrering. Dette giver kunden mulighed for at udføre sin administration på kortere tid og korrekt, så onFakt også hjælper dig med at reducere presset fra de mange deadlines. Derudover er din kundes data perfekt beskyttet mod tab.

Tak!

Åbner dine kunder nye konti med onFakt via din regnskabskonto? Så får du en god provision fra os som tak!

Opret forbindelse uaktivt med din regnskabspakke, undgå ventetider på kundedokumenter

Forskellige metoder, du kan bruge, helt i henhold til din egen valgte arbejdsgang

Eksport til UBL eller E-FFF

onFakt eksporterer salgs- og købsfakturaer til UBL- eller E-FFF-format. Dette er meget velegnet til dataudveksling med næsten enhver regnskabssoftware.

onFakt synkroniseres med din server, så færre ventetider for dig

Med onFakt kan du synkronisere kunders dokumenter og filer på din egen server, på Dropbox, Google Drive eller OneDrive. Dette forhindrer fejl i kopiering, men det er også et middel til kunder, der konstant sender dokumenter for sent til din behandling

Link via leveringsplatform

Universelle leveringsplatforme som ClearFacts, Basecone og CodaBox sikrer, at dine kunder kan sende deres dokumenter direkte fra onFakt. Nem, hurtig og uden reproduktionsfejl.

Direkte links undgår tilbagevendende ventetid på dokumenter fra kunden

0nFact har en direkte forbindelse til regnskabsprogrammer i skyen. Brugere sender deres fakturaer direkte fra programmet til regnskabsafdelingen. Dette undgår kopieringsfejl, men sparer frem for alt meget tid. At vente på, at din kunde videregiver sine dokumenter, kan endelig tackles effektivt.

Hvordan starter jeg med onFakt for revisorer?

Meget let , gratis og på få minutter !

Hvordan starter jeg med onFakt for revisorer?

Opret en gratis onFakt-konto via denne webside. Du kan derefter straks oprette en onFakt-konto til dine kunder. Hver kundebase starter med en 14-dages gratis prøveperiode, så din kunde kan se hele pakken. Afhængigt af din regnskabspakke definerer du funktioner til i høj grad at automatisere behandlingen af kundedokumenter.

OPRET EN KONTO!

Skærmbilleder

Hvordan vores program ser ud!

2.494.214

dokumenter oprettet med onFakt hidtil

onFakt.dk for revisorer er det perfekte værktøj til at digitalisere dokumentudvekslingen med dine kunder!

Brug din egen pålidelige regnskabspakke, men minimer manuel input ved at samarbejde med din kunde via onFakt. Hans fakturaer oprettet med onFakt er nemme at overføre til næsten enhver regnskabspakke.

OPRET EN KONTO!
server room