Rundvisning

onFakt for revisorer

Link kundefiler og brug onFakt til selv at løse tidsbegrænsninger

Fra din bogholderkonto opretter du også konti til dine kunder eller linker deres eksisterende konti til din. Med adgang til disse konti kan du spore status for dokumenter i realtid og selv indsamle og behandle fakturaer på forskellige måder i din egen regnskabspakke. Dette er den ideelle løsning for kunder, der venter (for) længe på at sende fakturaer og andre dokumenter og derfor løber tør for tid.

Behandl let til din egen regnskabspakke

onFakt er et program for iværksættere, ikke en regnskabspakke. Du foretager den egentlige bogføring med dit eget program, men onFakt sikrer, at dine kunder forbereder korrekte dokumenter og gør dem tilgængelige for dig hurtigt. Du justerer behandlingsflowet efter det, der passer dig og dit eget regnskabsprogram bedst.

Praktisk værktøj til dine kunder

onFakt er en meget nyttig softwarepakke til mange iværksættere. Det sikrer, at de administrerer og overvåger deres egen administration bedre, hvilket straks forenkler dit arbejde på grund af færre fejl og hurtigere indsendelse af dokumenter. Forkerte sekvensnumre, fejl i momsberegning, manglende fakturanumre ... hører fortiden til.

Da unfakt er lavet til iværksættere og ikke er en udvidelse af en regnskabspakke, forbliver de anvendte udtryk forståelige for iværksættere uden at bruge vanskelige økonomiske vilkår eller teknikker til dem. Brugervenlighed er reglen.

Hjælp med at vokse

Når du anbefaler vores kunder onFakt, støtter du vores vækst. Derfor får du en god provision til at hente kunder.

onFakt.dk for revisorer er det perfekte værktøj til at digitalisere dokumentudvekslingen med dine kunder!

Brug din egen pålidelige regnskabspakke, men minimer manuel input ved at samarbejde med din kunde via onFakt. Hans fakturaer oprettet med onFakt er nemme at overføre til næsten enhver regnskabspakke.

OPRET EN KONTO!
server room