Rundvisning

Opdag påFakt for revisorer

Link kundefiler og få adgang i realtid

Du er i stand til at oprette en ny virksomhedskonto fra din konto til revisorer, eller linke eksisterende onFakt-konti til din konto. Når adgangen til disse konti er startet, kan du overvåge status for en kundevirksomhed i realtid og indsamle/behandle fakturaer i din egen regnskabssoftwarepakke.

Link kundefiler og få adgang i realtid
Få nemt ind i din egen regnskabspakke

Få nemt ind i din egen regnskabspakke

onFakt er ikke et regnskabsprogram, men et faktureringsprogram for iværksættere. Selve regnskabet udføres i dit eget regnskabssoftware. onFakt letter overførslen af dokumenter, skabt af iværksætterne, til dit regnskabssoftware. Den bedste metode til denne forbindelse eller overførsel afhænger af, hvilken pakke du bruger.

Værdifuldt værktøj til dine kunder

onFakt er en kraftfuld softwarepakke til mange iværksættere. Dermed vil de styre og overvåge deres egen administration bedre, hvilket også sikrer en mere korrekt og smidig behandling for revisoren. Forkerte serienumre, datoer, ... bliver fortid. Da onFakt er et program lavet til iværksættere og ikke nødvendigvis til brugere med regnskabsbaggrund, bruges der ingen indviklet (økonomisk) terminologi og alt er udviklet for at maksimere brugervenligheden.

Værdifuldt værktøj til dine kunder
Hjælp onFakt med at vokse

Hjælp onFakt med at vokse

Når du anbefaler onFakt til kunder, og de efterfølgende køber et abonnement, bidrager du direkte til onFakts vækst. Derfor tilbyder du et kommissionsgebyr for at henvise nye kunder.

onFakt.dk for revisorer er det perfekte værktøj til at digitalisere dokumentudvekslingen med dine kunder!

Brug din egen pålidelige regnskabspakke, men minimer manuel input ved at samarbejde med din kunde via onFakt. Hans fakturaer oprettet med onFakt er nemme at overføre til næsten enhver regnskabspakke.

OPRET EN KONTO!
server room