Rapporter

Rapporter tilbyder mere end bare tal, de giver også indsigt

Kunder

Se salgshistorik og omsætning pr. Kunde, lær dine topkunder at kende, og find ud af, hvem der bestiller mindre eller ikke mere. Disse er alle praktiske unFakt-oplysninger, der hjælper din salgsindsats og dermed din virksomhed.

Produkter

Hvilke produktgrupper og individuelle produkter sælger godt, hvilket er mindre vellykket. Hvor opnår den største handelsmargen. Vigtig information til styring af dit tilbud på markedet, for at forberede stærke børsnoteringer og maksimere overskuddet, herunder gennem passende lagerstyring.

Resultater

Onfact-rapporter giver realtidsindsigt i din samlede omsætning. Når du også registrerer købsfakturaerne, viser de straks handelsmargenen pr. Produkt, og du er konstant i kontakt med de aktuelle resultater. Ikke mere at vente til slutningen af kvartalet eller endda året på regnskabsrapporter.

Planlægning og budgetter

Har du sat indtægtsmål? Per produktfamilie eller endnu dybere? Er der et købsbudget i funktion af den forventede fortjeneste? Med et praktisk planlægningsværktøj kan du kontrollere, at alt er efter planen, eller hvor det er bedst at foretage justeringer

Klar til at arbejde mere effektivt ?!

Opret din konto nu, registrer de obligatoriske oplysninger, du vil se, på dine fakturaer, og opret din første faktura om få minutter! De første 14 dage er gratis og uforpligtende, så du lærer onFakts stærke, fulde funktionalitet at kende!

Start din gratis prøveperiode!
server room