Rapporter

Visualiser dine tal

Kunder

Tag et kig på salgshistorik og omsætning pr. kunde , opret en rapport over dine topkunder eller opdag mistede kunder. Nyttige instrumenter, der giver dig information, der skal bruges med det samme.
Kunder
Produkter

Produkter

Hvad er dine bedst sælgende produkter eller kategorier ? Hvilke produkter er mest rentable for din virksomhed? Væsentlige oplysninger til at administrere dit tilbud på markedet, skabe stærke prisforslag og maksimere fortjenesten, blandt andet gennem passende lagerstyring.

Resultater

Realtidsindsigt i din samlede omsætning. Hvis du har aktiveret købsmodulet og registrerer dine købsfakturaer i onFakt, får du en realtidsstatus på dine samlede omkostninger kontra fortjeneste. Ingen grund til at vente til slutningen af kvartalet eller året for at få en rapport fra din revisor!
Resultater
Tidsplan og budgetter

Tidsplan og budgetter

Har du sat dig mål for at nå, en vis indtjening at nå eller et budget, inden for hvilket dine omkostninger skal holdes? Tjek nemt om du stadig følger tidsplanen via vores praktiske planlægningsværktøj.

Klar til at arbejde mere effektivt ?!

Opret din konto nu, registrer de obligatoriske oplysninger, du vil se, på dine fakturaer, og opret din første faktura om få minutter! De første 14 dage er gratis og uforpligtende, så du lærer onFakts stærke, fulde funktionalitet at kende!

Start din gratis prøveperiode!
server room