Ordrebekræftelser

Aktiver dette gratis modul med kun ét klik

Ordrebekræftelser

Dette gratis modul giver dig mulighed for at oprette ordrebekræftelser til dine kunder . Har de afgivet en ordre eller har de accepteret dit forslag ? Med onFakt kan du nemt oprette en ordrebekræftelse og sende den til kunden. Det kan endda underskrives online! Ordrebekræftelser kan oprettes manuelt, men kan også kopieres fra et eksisterende pristilbud for at holde inputarbejdet på et absolut minimum.
Ordrebekræftelser
Praktisk arbejdsgang

Praktisk arbejdsgang

Ordrebekræftelsesmodulet passer perfekt ind i din virksomheds arbejdsgang. Du kan oprette en ordrebekræftelse fra et prisforslag med kun to klik. Er ordrebekræftelsen klar? Send det via e-mail og kopier det til den endelige faktura med blot yderligere to klik! Alle datoer, serienumre, ... justeres automatisk korrekt. Tid til at arbejde mere effektivt med onFakt!

Ordrebekræftelser og lagerstyring

onFakt adskiller sig mellem virtuelt og faktisk lager . Virtuelt lager refererer til lageroptællingen baseret på ordrebekræftelser. I denne optælling tager onFakt ikke kun hensyn til, hvad der allerede er faktureret eller leveret , men også hvad der allerede er bestilt af kunder. Hvis kunderne skulle bestille mere end det, der faktisk er på lager, vil du straks få besked via de indstillede lageradvarsler.
Ordrebekræftelser og lagerstyring

Klar til at arbejde mere effektivt ?!

Opret din konto nu, registrer de obligatoriske oplysninger, du vil se, på dine fakturaer, og opret din første faktura om få minutter! De første 14 dage er gratis og uforpligtende, så du lærer onFakts stærke, fulde funktionalitet at kende!

Start din gratis prøveperiode!
server room