Kundebase og CRM

Kundeadministration gjort let

Transparent håndtering af kundedata

onFakt understøtter både effektiv og enkel håndtering af kundedata. En overskuelig liste fører dig hurtigt til kunden og dennes udpegede fil, inklusive kontaktoplysninger, links til tidligere udarbejdede tilbud og fakturaer, rapporter, vedhæftede filer osv. Tilføj så mange kontaktoplysninger, som du har brug for; en kundes navn er nok til at komme i gang i onFakt.
Transparent håndtering af kundedata
Effektiv brug af kundeoplysninger

Effektiv brug af kundeoplysninger

Når du udarbejder et forslag eller en faktura , kan du nemt slå en kundekartotek op og genbruge kundedataene. Adresseoplysninger, e-mailadresse og momsnummer vil automatisk blive udfyldt. Ingen yderligere manuel input påkrævet: Forbered dine dokumenter endnu hurtigere. Det er ingen forpligtelse at oprette en brugerfil for kun en engangskunde. En alternativ adresse eller leveringsadresse indtastes kun én gang og kan gemmes som en del af kundefilen til fremtidig brug.

Søg på momsnummer

For at kunne oprette kundefiler endnu hurtigere, er onFakt forbundet med det europæiske VIES VAT -nummerverifikationsværktøj . Indtast blot et firmas momsnummer og onFakt udfylder firmanavn og adresseoplysninger!
Søg på momsnummer
Importer eller eksporter kundedata

Importer eller eksporter kundedata

Har du allerede en kundebase fra et eksisterende program? Du skal blot importere det til onFakt. På denne måde behøver du ikke overføre alt manuelt. Eksportere dine eksisterende kundedata fra onFakt for at sende dem en e-mail-kampagne via MailChimp, for eksempel? Det gøres med et enkelt klik, via onFakt.

Udenlandsk-talende kunder

onFakt giver dig mulighed for at oprette fakturaer (og andre dokumenter) på forskellige sprog. Vælg det ønskede kundesprog i kundekartoteket eller ved oprettelse af et dokument, og dokumentets layout vil automatisk blive oversat til det ønskede sprog. De tilgængelige standardsprog i onFakt er hollandsk, fransk, tysk og engelsk. Brug for et andet sprog? Tøv ikke med at kontakte os .
Udenlandsk-talende kunder
Forbundne data

Forbundne data

onFakt giver dig mulighed for at linke en lang række informationer til dine kundefiler, ved fx at give mulighed for at uploade vedhæftede filer til dine kundefiler. Gem en alternativ leveringsadresse, eller match et forslag til en (bygge)stedsadresse. Disse adresser vises nemt på dine dokumenter. Arbejder du med forskellige priser for engros, individuelle kunder eller en bestemt gruppe af kunder? Match din kunde til det rigtige prissegment og se automatisk den passende pris for dit produkt og specifikke kunde. At holde øje med dine forslag eller to-do's bliver praktisk ved at bruge opgaver, der er knyttet til dine kunder. onFakt tilbyder også en forbindelse til Mailchimp. Det er nemt at synkronisere din kundeliste med dette program for at oprette (automatiserede) e-mail-kampagner.

Klar til at arbejde mere effektivt ?!

Opret din konto nu, registrer de obligatoriske oplysninger, du vil se, på dine fakturaer, og opret din første faktura om få minutter! De første 14 dage er gratis og uforpligtende, så du lærer onFakts stærke, fulde funktionalitet at kende!

Start din gratis prøveperiode!
server room