Send fakturaer eller tilbud med lethed

Fra Bestinvoicing til kunden på ingen tid

Afsendelse af dokumenter via e-mail

Dine fakturaer og andre dokumenter kan sendes til kunden direkte fra onFakt-programmet. Via et opfølgningssystem kan du med det samme se, om fakturaen er ankommet, og hvornår mailen er læst. For eksempel, i tilfælde af en mislykket prisforslagstransmission på grund af en forkert indtastet e-mailadresse, kan du straks gensende tilbuddet korrekt, så ingen kunde nogensinde går glip af et tilbud.
Afsendelse af dokumenter via e-mail
Afsendelse af fakturaer med almindelig post

Afsendelse af fakturaer med almindelig post

Ved at bruge vores print & post service kan du sende fakturaer med almindelig post direkte fra programmet uden at skulle printe dem, stemple dem eller gå på posthuset. Prisen for at printe dit dokument, lægge det i en konvolut og sende det med almindelig post afhænger af land og antal sider (for priser, kontakt os ). Fyld din online wallet-saldo op i onFakt for at bruge denne funktion. Du kan selvfølgelig stadig nemt selv printe en PDF og sende den med almindelig post. Ved at bruge opfølgningsknapperne kan du nemt holde øje med, hvilke dokumenter der er sendt, og hvilke der ikke er.

Afsendelse af fakturaer via PEPPOL

Som et alternativ til den traditionelle e-mail kan du også sende e-fakturaer over det europæiske PEPPOL-netværk . Fakturaer sendt og modtaget via PEPPOL har den fordel, at de kan behandles automatisk.
Afsendelse af fakturaer via PEPPOL

Klar til at arbejde mere effektivt ?!

Opret din konto nu, registrer de obligatoriske oplysninger, du vil se, på dine fakturaer, og opret din første faktura om få minutter! De første 14 dage er gratis og uforpligtende, så du lærer onFakts stærke, fulde funktionalitet at kende!

Start din gratis prøveperiode!
server room