Send fakturaer eller tilbud nemt og hurtigt

Din faktura i 1-2-3 hos kunden

Send fakturaer via e-mail

onFakt sender fakturaer og dokumenter direkte til dine kunder. En opfølgningsfunktion informerer dig straks, om fakturaen er ankommet, og hvornår e-mailen er læst. For eksempel i tilfælde af en mislykket tilbudsforsendelse på grund af for eksempel en forkert e-mail-adresse, kan du straks returnere tilbudet korrekt eller levere det pr. Post, så ingen kunde savner et tilbud.

Afsendelse af fakturaer og tilbud pr. Post

Du kan også sende fakturaer eller tilbud direkte fra onFakt via post uden at skulle udskrive dokumenterne selv og gå til postboksen. At udskrive, lægge en konvolut og sende en faktura via onFakt-posttjenesten koster ca. € 1,25 pr. Faktura, alt sammen inkluderet. Intet forhindrer dig i at udskrive en PDF-version selv og sætte den på bussen. Med opfølgningsknapperne holder du øje med, hvilke dokumenter der er sendt og hvilke ikke.

Afsendelse af fakturaer via PEPPOL

Som et alternativ til den klassiske e-mail kan du også videresende fakturaer via det europæiske PEPPOL-netværk. Fakturaer sendt og modtaget via PEPPOL-netværket har den fordel, at de kan behandles automatisk.

Klar til at arbejde mere effektivt ?!

Opret din konto nu, registrer de obligatoriske oplysninger, du vil se, på dine fakturaer, og opret din første faktura om få minutter! De første 14 dage er gratis og uforpligtende, så du lærer onFakts stærke, fulde funktionalitet at kende!

Start din gratis prøveperiode!
server room