Abonnementer

Tilbagevendende fakturaer? Sæt dem op på ingen tid

Periodiske fakturaer

Når du sender en faktura til en kunde hver måned (eller for en anden periode), kan du forudindstille en periodisk faktura ved hjælp af det gratis 'abonnement'-modul. Din kunde vil derefter automatisk modtage en månedlig faktura (eller for en anden forudbestemt periode, indtil den slutdato, du har indtastet). Det betyder, at du ikke længere skal oprette og sende den faktura hver uge, måned, år, ... Afsendelse af disse fakturaer er også automatiseret af programmet, så du skal kun modtage og overvåge betalingerne.
Periodiske fakturaer
Automatisering

Automatisering

onFakt giver dig mulighed for at sende fakturaer automatisk inden for en abonnementsperiode. Du kan aktivere linket med Mollie for at få dine kunder til at betale online eller linket med Ponto for automatisk at behandle din kundes betalingsoverførsel . Faktura ikke betalt alligevel? Brug det automatiske betalingspåmindelsesmodul til at underrette din kunde.

Klar til at arbejde mere effektivt ?!

Opret din konto nu, registrer de obligatoriske oplysninger, du vil se, på dine fakturaer, og opret din første faktura om få minutter! De første 14 dage er gratis og uforpligtende, så du lærer onFakts stærke, fulde funktionalitet at kende!

Start din gratis prøveperiode!
server room