Abonnementer

Føj denne app til din onFakt-konto med et enkelt klik

Periodiske fakturaer

Sælger du abonnementer (i den bredeste forstand af ordet) og skal du fakturere dem regelmæssigt? Med appen "Abonnementer" i onFakt-softwaren opretter du en engangsfaktura, der efterfølgende tjener pr. Abonnementsperiode (uge, måned, kvartal eller år) for yderligere faktureringsgrundlag. Det er endda muligt at sende fakturaerne automatisk, du skal kun følge op på betalingerne!

Automatisere

onFakt sender automatisk fakturaerne for en abonnementsperiode. Du kan aktivere linket med Twikey for også at indsamle periodiske fakturaer via direkte debitering, link med Mollie for at lade dine kunder betale online eller med CodaBox for automatisk at behandle kundens betalingsoverførsel. Faktura ikke betalt trods alt? Du sender en besked om dette til kunden via automatiske påmindelser.

Klar til at arbejde mere effektivt ?!

Opret din konto nu, registrer de obligatoriske oplysninger, du vil se, på dine fakturaer, og opret din første faktura om få minutter! De første 14 dage er gratis og uforpligtende, så du lærer onFakts stærke, fulde funktionalitet at kende!

Start din gratis prøveperiode!
server room