Opret prisforslag

Udarbejd tilbud nemt og hurtigt med Bestinvoicing

Nem og hurtig at oprette

At udarbejde forslag hurtigt, ordentligt og korrekt er afgørende for enhver virksomhed for at overbevise potentielle kunder . Med onFakt kan du hurtigt oprette forslag ved at slå eksisterende produkter og priser op i din personlige produktliste og supplere dem med specifik information pr. kunde. Når du modtager lignende forespørgsler i fremtiden, kan du lave en kopi af et eksisterende prisforslag med et enkelt klik og justere detaljerne. Et omfattende forslag med forskellige prismuligheder kan nemt opdeles via subtotaler. For en (bygge)pladsadresse eller specifik information kan du bruge dedikerede informationsfelter.
Nem og hurtig at oprette
Følg nøjagtigt op på citater

Følg nøjagtigt op på citater

Citater følges bedst op tæt. Hvert tilbud har sit eget serienummer med dato og reference for nem opfølgning. onFakt gør dig automatisk opmærksom på afventende tilbud, så du kan kontakte kunden for et ekstra salgsmøde. Tilbud, der allerede er accepteret eller endda eksekveret, men stadig skal faktureres, er tydeligt angivet, så faktureringen kan følge hurtigt. Gå ikke glip af åbenlyse indtægter: onFakt hjælper dig med at fakturere accepterede forslag!

Fra forslag til faktura med ét klik

En klassisk praksis i mange virksomheder er at forsinke og samle fakturering. Er ydelser og/eller varer leveret? Fakturer med det samme, så du bliver hurtigere betalt. Kopier tilbudsdataene til en faktura eller forskudsfaktura med blot et enkelt klik! Dokumentet modtager automatisk den relevante dato og det næste fakturanummer. På denne måde konverterer du et tilbud til en endelig faktura på få sekunder. Det eneste du skal gøre er at sende det til kunden via onFakt!
Fra forslag til faktura med ét klik
Online godkendelse og underskrift

Online godkendelse og underskrift

Dine kunder kan godkende eller acceptere dine forslag online, fra enhver enhed. De placerer blot deres signatur med mus eller touchpad, og du får straks besked via e-mail. Ved at gøre det nemmere at acceptere et forslag , vil kunder hurtigere godkende en opgave, og du har altid bevis i tilfælde af tvist!

Klar til at arbejde mere effektivt ?!

Opret din konto nu, registrer de obligatoriske oplysninger, du vil se, på dine fakturaer, og opret din første faktura om få minutter! De første 14 dage er gratis og uforpligtende, så du lærer onFakts stærke, fulde funktionalitet at kende!

Start din gratis prøveperiode!
server room