Skyen

Opret fakturaer online, hvor som helst og på enhver enhed

Tilgængelig hvor som helst, på enhver enhed

Online fakturering via skyen har mange fordele i forhold til traditionel faktureringssoftware, der kører på din computer. Via internettet har du adgang overalt via pc, Mac, tablet eller smartphone. Derudover har du automatisk sikre kopier af dine data. Surf til onFakt.dk og log ind!

Automatisk sikkerhedskopierede data

Fordi du arbejder med onFakt i skyen, opretter vores systemer sikkerhedskopier på forskellige måder, så de kan gendannes, og du ikke mister nogen vigtig information eller tidligere arbejde. Ganske betryggende. Men du kan også aktivere et link med kendte cloud storage-tjenester som ekstra sikkerhed. At spille Zeeker er altid godt, når dine data udvides meget.

Altid de seneste data

Dine data gemmes på en central, sikker placering i skyen. Dette betyder, at hver enhed har adgang til den nyeste version af oplysningerne. Selv hvis flere kolleger i din virksomhed bruger enFact, ser de og bruger de samme data i realtid.

Sikkerhed trumf

Et program i skyen er mere sikkert end en firmacomputer. onFakt-servere er ikke modtagelige for vira og er uden for online adgang til programmet med hensyn til kernedrift, dvs. afskåret fra internettet. Operativsystemerne adskiller sig fra dem på din personlige pc eller (mange af dine) virksomhedsservere, som hackere ofte målretter mod. Via din e-mail-adresse og adgangskode og ideelt set en ekstra godkendelse, f.eks. Via smartphonen, kan du sikkert åbne dit eget forretningsmiljø i vores program. Data mellem dig og vores servere kører via den krypterede SSL-protokol.

Klar til at arbejde mere effektivt ?!

Opret din konto nu, registrer de obligatoriske oplysninger, du vil se, på dine fakturaer, og opret din første faktura om få minutter! De første 14 dage er gratis og uforpligtende, så du lærer onFakts stærke, fulde funktionalitet at kende!

Start din gratis prøveperiode!
server room