Afsendelse af fakturaer via PEPPOL-netværket

Send og modtag e-fakturaer effektivt

Afsendelse og modtagelse af fakturaer via PEPPOL-netværket

PEPPOL-netværket er en alternativ metode til e-mail for at sende og modtage fakturaer elektronisk, oprettet af Den Europæiske Union. Fuld elektroniske fakturaer sendes over dette netværk, som kan behandles semi-automatisk af modtageren. Fakturaer modtaget via denne PEPPOL-kanal kan derfor indtastes onFakt med 1 klik uden manuelt at indtaste data. I onFakt kan du nemt aktivere en virksomhedsadresse på dette netværk, hvor du kan modtage fakturaer.

Siden 1. januar 2017 er leverandører forpligtet til at sende e-fakturaer, når de vil fakturere den flamske regering. Disse fakturaer skal overholde retningslinjerne for . Disse e-fakturaer er ikke almindelige PDF-dokumenter, men specielle "XML" -filer, der er meget lettere at behandle af computere. Disse fakturaer sendes muligvis ikke via e-mail, men skal sendes via det europæiske "PEPPOL" -netværk. Dette er en ganske teknisk og kompleks proces, men med dette link behøver du kun at trykke på 1 knap, og du behøver ikke bekymre dig yderligere.

Afsendelse og modtagelse via PEPPOL er inkluderet i batch op til 100 dokumenter om måneden. Brug for mere kapacitet? Tøv ikke med at kontakte os!

Klar til at arbejde mere effektivt ?!

Opret din konto nu, registrer de obligatoriske oplysninger, du vil se, på dine fakturaer, og opret din første faktura om få minutter! De første 14 dage er gratis og uforpligtende, så du lærer onFakts stærke, fulde funktionalitet at kende!

Start din gratis prøveperiode!
server room