Forbered tilbud

Opret let konkurrencedygtige og rentable tilbud

Nem og hurtig at opsætte

Forberedelse af konkurrencedygtige tilbud hurtigt, ordentligt og korrekt er afgørende for enhver virksomhed at vinde potentielle kunder. Med onFakt gør du denne lille indsats ved at bruge eksisterende produkter og priser fra din egen produktliste og om nødvendigt supplere dem med specifikke oplysninger skræddersyet til udsigten. Hvis du senere modtager lignende tilbudsspørgsmål, kan du lave en kopi med et enkelt klik og justere de specifikke oplysninger.

Følg tilbud nøjagtigt

Citater følges bedst meget nøje. Hvert tilbud har sit eget serienummer med dato og reference for nem opfølgning. onFakt vil automatisk pege dig på igangværende tilbud, så du kan kontakte kunden for et yderligere salgsopkald. Tilbud, der allerede er accepteret eller endda udført, men som endnu ikke er faktureret, er også klare, så fakturering kan følge hurtigt.

Forsink ikke, fakturer hurtigt!

En klassiker i mange virksomheder er udsættelse og bundtning af fakturering. Dette skader cash flow og øger risikoen for fejl. Hvis tjenester og / eller varer er leveret, fakturer straks, så du bliver betalt hurtigere. Kopier tilbudsdataene til en . Dette modtager automatisk den passende dato og det næste fakturanummer. På denne måde kan du konvertere et tilbud til den endelige faktura på få sekunder. Kun videresendt til kunden med onFakt!

Accepter og godkend online

Kunder kan godkende dine tilbud online. De placerer deres underskrift med musen, som du straks modtager via e-mail. Fordi kunderne kan acceptere dine tilbud så let, er chancerne for succes for dit salg ikke kun større, men også mindre tid spildes under hele tilbudsprocessen. Derudover har din virksomhed altid nyttige bilag, og du undgår tvister.

Skærmbilleder af tilbudsmodulet

Klar til at arbejde mere effektivt ?!

Opret din konto nu, registrer de obligatoriske oplysninger, du vil se, på dine fakturaer, og opret din første faktura om få minutter! De første 14 dage er gratis og uforpligtende, så du lærer onFakts stærke, fulde funktionalitet at kende!

Start din gratis prøveperiode!
server room