Stærk kundebase og CRM

Kundeadministration gjort let

Administrer kundedata tydeligt

onFakt understøtter både effektiv og enkel styring af kundedata. En klar liste fører hurtigt til kunden og hans / hendes relevante oplysninger med kontaktoplysninger, tidligere udarbejdede tilbud og fakturaer, rapporter, vedhæftede filer, ...

Effektiv brug af kundeoplysninger

Oplysningerne fra kundedatabasen er hurtigt og let tilgængelige. Det bruges aktivt og automatisk til udarbejdelse af tilbud, fakturaer og andre dokumenter, hvilket undgår fejl i den manuelle kopiering af adressedata, e-mail-adresse og momsnummer. Du behøver ikke engang at oprette et kundekort til engangskunder.

Søg via momsnummer

OnFakt er knyttet til den europæiske database over virksomheder for hurtigt at oprette kundefiler. Indtast et virksomheds momsnummer og onFakt henter registrerede navn og adresseoplysninger, der automatisk registreres i din kundedatabase. Let!

Import og eksport af kundedata

Har du allerede en kundebase et andet sted end et eksisterende program? Du skal blot importere det til onFakt! Manuel overførsel, selv delvis, er udelukket med enFact.

En e-mail-kampagne med dine adresser? Eksporter derefter de ønskede adresser og data fra enFact til brug i dine kommercielle kampagner.

Fremmedtalende kunder

Fakturering på andre sprog? Det er perfekt til onFakt! Vælg det ønskede sprog i kundefilen, eller når du opretter et dokument, og layoutet af dokumentet oversættes automatisk til kundens sprog. Tilgængelige sprog på onFakt er hollandsk, fransk, tysk og engelsk. Har du stadig brug for et andet sprog? Tøv ikke med at . Vores medarbejdere taler mange sprog.

Screenshots i kundemodulet

Klar til at arbejde mere effektivt ?!

Opret din konto nu, registrer de obligatoriske oplysninger, du vil se, på dine fakturaer, og opret din første faktura om få minutter! De første 14 dage er gratis og uforpligtende, så du lærer onFakts stærke, fulde funktionalitet at kende!

Start din gratis prøveperiode!
server room